Baon podcast

2024.05.04. 20:57

Sportolni hívják a családokat Kecskeméten – podcast

Május 6-án, hétfőn rendezik meg a magyar sport napját Kecskeméten a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Az eseményről Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt a Rádió 1 Gong Téma című műsorában.

Lizik-Varga Katalin

Az ügyvezető elmondta, hogy a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) két éve hívta életre magyar sport napját. Kecskeméten május 6-án nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is invitálják erre a nagyon aktív és sportos napra, melyet a Mozdulj együtt anyuval, apuval! mottójuk is tükröz.

Ivkovicné Béres Tímea
Fotó: Rádió 1 Gong

Minden generációt szeretnénk megmozgatni – mondta az ügyvezető, majd hozzátette, hogy a rendezvényt a szabadidőközpont Nyíri úti bejárata felől tudják majd megközelíteni az érdeklődők. A szervezők 18 aktív ponttal készülnek, többek között lesz asztalitenisz, ökölvívás, birkózás, futás, jégkorong, jóga, kézilabda, kosárlabda és labdarúgás is.

Különlegességként a kecskeméti repülőbázis is bekapcsolódik partnerként a programba, akik katonai akadálypályával készülnek. Ezt a gyerekek és a felnőttek is kipróbálhatják majd. 

Az eseményt 16:45-kor közös bemelegítéssel indítják, melyet Kiss Virág, fitnesz-világbajnok fog vezetni.

A rendezvény ingyenes, a kaput 16 órától nyitják. A programokat fél nyolc körül tombola sorsolással zárják majd.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában