Bűnügy

2024.05.03. 14:52

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy félegyházi férfi

Bejelentés érkezett a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra 2023 márciusában, hogy egy 69 éves helybélit bántalmazott az ismerőse.

Baon.hu

 A sértett elmondta, hogy otthon iszogatott egyik barátjával, amikor megjelent nála a férfi, akinél korábban albérletben lakott. 

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A hívatlan vendég köszönés helyett fejbe vágta egy vascsővel, majd se szó, se beszéd távozott. A nézeteltérést az okozhatta, hogy a sértett elmaradt egy havi lakbérrel, arra azonban nem volt lehetősége, hogy megbeszélje a tartozás rendezésének módját és idejét.

Az ütés a sértett arcát érte, a kórházban később kiderült, hogy könnyebben sérült. A település nyomozói súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt kihallgatták a 30 éves férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsított később bocsánatot is kért, és belátta, hogy rossz módját választotta a pénz behajtásának. Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték a rendőrök és megküldték az iratokat az ügyészségnek – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában