Kék hírek, bulvár

2012.09.27. 13:11

Véres bosszút állt volt nején és lányukon

Miután nyakon szúrta volt feleségét és megsebesítette kislányát, elsétált a rendőrség előtt is az a kalocsai férfi aki csak később, telefonon adta fel magát. A késelő válás okozta sebei nem gyógyultak be.

Zs. D.

Nem tudta feldolgozni, hogy széthullott családja, ezért rántott kést az a kalocsai férfi, aki életveszélyesen megsebesítette volt feleségét szerda délután Kalocsán, az uszoda közelén. Mint arról beszámoltunk: a 35 éves K. Róbert nem csak egykori szerelmét szúrta nyakon, de 13 éves kislányukat is megsebesítette.
Nagyobb térképre váltás

A brutális férfi a késelés után elmenekült a helyszínről: gyalogosan sietett Kalocsa belvárosába. Több mint negyed órán át tartó sétája közben nem csak a mentőállomás és a kórház, de a rendőrség előtt is elhaladt. Noha információink szerint K. Róbert és ruhája a támadás során véres lett, senkinek sem tűnt fel a menekülő férfi. Végül maga hívta fel a hatóságot, meghagyva, hogy hol találják őt.

A férfit elfogták a rendőrök. A kapitányságon tett vallomása során azt mondta: nem tudta feldolgozni, hogy felesége elvált tőle, ezért támadt rá az asszonyra. Úgy tudjuk, hogy a 31 éves nő döntését - miszerint elhagyja férjét - K. Róbert agresszív magatartása alapozta meg. Információink szerint az asszony többször menekült gyermekével anyaotthonba férje elől, aki éveken át üldözte, sanyargatta családját. Információink szerint márciusban a Kalocsai Városi Bíróság egy hónapra távoltartást rendelt el a brutálsi férj ellen.

Annak ellenére, hogy a férfi már máskor is kezet emelhetett feleségére, a külső szemlélő elől rejtve maradtak a család gondjai. Információink szerint a gyermek iskolájában sem tűnt fel senkinek, hogy a kislány rossz körülmények között élne, illetve a családsegítő, valamint a gyermekjóléti szolgálat sem ápolt szoros kapcsolatot a családdal.

A 13 éves lány fizikálisan jól van. Úgy tudjuk, hogy a gyermek édesanyja védelmére kelt, így vágta meg bal karját az apja. Alkarját három, felkarját két öltéssel varrták össze. Őt már kiengedték a kórházból, a nagyszülőkhöz került. A kalocsai gyámhivatal közreműködésével pszichológus segíti a kislányt a történtek feldolgozásában. Édesanyja sajnos továbbra is életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

A 35 éves K. Róbert ellen emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség, előzetes letartóztatásáról hamarosan döntés születhet.

Zs. D. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!