Kék hírek, bulvár

2012.09.11. 13:03

Hiába várták Kati nénit a nyugdíjas klubba - segítsen!

A nyugdíjas klubba indult, de nem érkezett meg a bajai Gilián Józsefné Kati néni, akinek felkutatásában olvasóink segítségére is számít a rendőrség.

baon.hu

A Bajai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat a 81 éves, baja Gilián Józsefné Hobler Katalin eltűnése miatt. A néni szeptember 10-én, hétfőn 13 óra körül indult a nyugdíjas klubba, de oda nem érkezett meg, és azóta  életjelet magáról nem ad.

Személyleírása: 156 cm magas, 55 kg, vékony testalkatú, ősz, rövid haja van. Szeme színe barna, bár a kialakult szürke hályog miatt már szürkés, bizonytalan járású. Fülbevalót és nyakláncot visel. Jobb csuklója el volt törve és enyhén deformálódott a törés mentén. A csuklója külső felén pukli alakult ki.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Gilián Józsefné Hobler Katalin
[/caption]

Utolsó ismert ruházata: sárga rövid ujjú, lábszárközépig érő nyári ruha, apró mintákkal. Eltűnésekor fekete kézitáskát tartott magánál, ezért feltételezhető, hogy iratait is magával vitte.

Kérjük, hogy, ha valaki bármit tud a hölgy tartózkodási helyéről, elérhetőségéről, esetleg az eltűnés időpontjában látták valahol, haladéktalanul értesítse a Bajai Rendőrkapitányságot a 79/540-100-as ügyeleti, vagy a 107,112-es ingyenes segélyhívó telefonszámok egyikén – hívta fel a figyelmet Putnik Zoltán sajtóreferens.

baon.hu Gilián Józsefné Hobler Katalin -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!